البته این امر زمانی مفید است که ریزش شدید نباشد و نیازی به درمان سریع نداشته باشد. در زیر چند نمونه از روشهای درمان ریزش موی هورمونی با طب سنتی را آوردهایم:
همانطور که گفته شد تنها فیناستراید و ماینوکسیدیل دارای اثر بخشی بسیار بالا در درمان ریزش موی ارثی هستند که حتما باید بصورت مداوم و مادام العمر مصرف شوند. اما برای تقویت و استحکام موها و حفظ موها از عوامل محیطی لازم است که علاوه بر مصرف ماینوکسیدیل و فیناستراید یا هر دوی آنها باهم از محصولات تقویت مو نیز استفاده شود.
محمد ۱۳ آبان ۱۴۰۲
هرچند ریزش مو در مردان شایعتر است، زنان نیز به دلایل مختلف ممکن است ریزش مو به ویژه ریزش موی هورمونی را تجربه کنند.
با مراجعه به پروفایل دکتر حکیم حسین خیراندیش متخصص طب سنتی می توانید هزینه دقیق ویزیت دکتر را ببینید.
تشخیص انواع ریزش مو ریزش موی غیر طبیعی چگونه تشخیص داده می شود؟
در صورتیکه آزمایشات علت دیگری را مطرح کند، درمان علت زمینهای لازم است. درمان ریزش موی منطقهای(درمان ریزش مو)
برای مثال قرصهای ضدبارداری یا داروهای شیمی درمانی نیز باعث بر هم زدن تعادل هورمونها و ریزش موی هورمونی میشوند.
درمان سریع ریزش موی هورمونی با استفاده از روشهای جدید درمانی میسر شده است.
ریزش موی آناژن که به نام آناژن افلوویوم نیز شناخته می شود، که از انواع ریزش مو می باشد – زمانی است که موهای شما در مرحله رشد (آناژن) نگه داشته می شود.
باید بدانید که ریزش موی صورت تا حدی طبیعی است ولی اگر با الگوی خاصی اتفاق بیوفتد یا شدید باشید باید نگران آن باشید.
پزشک از شما سوالاتی در مورد ریزش مو می پرسد، از جمله الگوی ریزش مو و اینکه آیا شما شرایط پزشکی دیگری دارید یا خیر؟ پزشک مو و پوست شما را نیز معاینه خواهد کرد.
ریزش مو به دلیل هورمونی ناشی از عدم تعادل در هورمونها است. به طور کلی برای ریزش مو هورمون تستوسترون، استروژن و هورمون تیروئید را میتوان مقصر دانست اما باید شرایط کلی هورمونهای دیگر و نیز ژنتیک فرد نیز توسط پزشک به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.
ارتباط مستقیمی بین کاشت مو و درمان ریزش مو با آب پیاز ریزش ریش نیست. ریزش مو بعد از کاشت مو، بخشی از عوارض طبیعی این فرایند است. ممکن است بعد از کاشت موها، آنها بهصورت موقتی شروع به ریزش کنند و این بخشی از فرایند ترمیم موهاست. البته در مواردی که برای کاشت مو از فولیکولهای موی صورت استفاده میشود، ممکن است به دلیل یک خطای جراحی در هنگام انتخاب محل اهداکننده ایدهآل یا یک خطای انسانی در حین جراحی و کاشت مو، ناحیهای که از آن فولیکولهای مو برداشته شدهاست دچار ریزش شود. در نتیجه به دنبال کاشت مو، ریزش ریش اتفاق بیفتد.